Заместник-председателят на БСП Деница Златева коментира позицията на ГЕРБ, с

...
 Заместник-председателят на БСП Деница Златева коментира позицията на ГЕРБ, с
Коментари Харесай

Евтин ГЕРБерски цирк: „Тайните“ срещи между Бойко Борисов и Деница Златева

 Заместник-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева разяснява позицията на ГЕРБ, с която хората на Борисов изрично декларират, че в никакъв случай не биха управлявали в коалиция със социалистите.
Златева попита представителите на ГЕРБ подправена вест ли е фактът, че „ Борисов персонално я помолил “ да стане министър, отговарящ за европредседателството. Социалистката заемаше този пост в служебното държавно управление на Огнян Герджиков, само че след това на креслото седна Лиляна Павлова. Освен това Деница Златева посочи и че министър-председателят персонално предложил шефското място в Народното събрание на Корнелия Нинова.

На въпроса отговори пиарката на премиера – Севделина Арнаудова. В своя обява в обществените мрежи Арнаудова написа следното: „ Деница Златева, не помниш ли какъв брой пъти идваше при Бойко Борисов в партийната централа на НДК на 17-тия етаж, зад тила на Корнелия Нинова? Аз помня най-малко две такива срещи… Не помниш ли и какъв брой вътрешна опозиция имаше тогава в теб, че твоята председателка желае да провали европейското председaтелство. “

По-късно Златева изясни, че като отраслов вицепремиер по председателството е била поканена на диалог от Борисов в централата на ГЕРБ. Социалистката уточни, че на срещата е предоставила цялата информация по подготовката на България за председателството на Съвета на Европейски Съюз. „ На втората среща му отхвърлих да бъда част от сегашния кабинет. Двете срещи в никакъв случай не са били загадка и за тях съм уведомила Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия “, приключва позицията на Деница Златева.

Виж всички публикации от mignews.info-->
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР